Dl. Dr. Totir
Are o experienta de peste 10 ani in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, in Clinica condusa de Prof. Dr. Ioan Lascar, si are peste 4000 de operatii estetice si reconstructive efectuate pana in prezent.

Inainte de interventia chirurgicala propriu-zisa, pacientii trebuie sa stie ca este necesara o comunicare cat mai buna cu noi pentru a cunoaste toate afectiunile de care suferiti astfel incat sa va putem ajuta sa luati decizia corecta, in cunostiinta de cauza.

Femeile care au ramas fara sani

Chirurgul Dumitru Totir e indignat ca romancelor cu cancer mamar nu le sunt popularizate drepturile: "Eu lucrul asta il vorbesc de ani de zile. Toate interventiile de reconstructie de san sunt platite de casa. in mod normal pacientele, daca se adreseaza serviciilor de chirurgie plastica din sistemul de stat, teoretic n-ar trebui sa plateasca nimic. Reconstructia pe baza de muschi si tesuturi grase e 100% gratuita, iar la cea pe baza de implant siliconic pacienta plateste doar device-ul propriu-zis (n.r.- implantul), care costa undeva intre 300 si 600 de euro. in Romania nu cred ca fac 100 de femei pe an reconstructie si ganditi-va ca in fiecare an sunt 8000 de paciente cu cazuri noi de cancer de san. Mergand la congresele de specialitate din Romania eu n-am vazut chirurg care sa aiba o cazuistica mai mare de 10-20 de cazuri. E infim. Adresabilitatea e foarte, foarte, mica. Sunt dezamagit. Ori la institutul oncologic unde li se face rezectia oncologica nu li se spune, ori romancele sunt foarte fricoase, ori doctorii prefera sa spuna ca nu e o operatie platita de casa ca sa ia mai multi bani."

Sursa:

http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/reportaj/femeile-care-au-ramas-fara-sani-201655.html

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
DR. DUMITRU TOTIR
Calea Serban Voda 95-101 Bucharest, Romania
021 9983